AEG T65289NAC 372096008

De AEG T65289NAC condensdroger is een droogautomaat met groot vulgewicht van 8 kg en energieklasse B. Dankzij het ProTex systeem kunt u zelfs delicate ladingen gelijkmatig te drogen – uw kleding zal er langer als nieuw uitzien. De intelligente vochtigheidsensoren van het OptiSense-systeem zorgen voor het laagste energieverbruik, ongeacht de lading. Met deze droogautomaat kunt u uw kleding bijna volledig geruisloos drogen. Het Silent System Plus zorgt voor een minimum aan lawaai -Slechts 57 dB met de Extra Silent-cyclus. De functie voor startuitstel stelt u in staat vooraf te programmeren wanneer elke cyclus begint. Zo bent u de baas over de indeling van uw tijd. Extra lange antikreukfase na elk programma. Als u het wasgoed niet meteen uit de droger kunt halen wanneer het programma is afgelopen, zorgt de extra lange antikreukfase ervoor dat het wasgoed niet gaat kreuken. Deze optie voegt 60 minuten extra toe aan de standaard 30 minuten anti-kreukfase aan het eind van het droogproces. Met reverserende trommel: Hierdoor kunt u grote stukken wasgoed drogen met een verminderde kans op het in elkaar draaien. Het droogresultaat is gelijkmatiger dan bij trommels die maar n kant op draaien.
J-Services.nl AEG T65289NAC 372096008
AEG T65289NAC
PRIJS: 377.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.