Beko GN163120 372101208

De Beko GN163120 heeft energie- efficintieklasse A+. Een A+ apparaat verbruikt 20% minder energie dan een identiek apparaat met energieklasse A. Dankzij de ventilator in het koelgedeelte wordt de koude lucht gelijkmatiger verdeeld in de koelkast. Dit resulteert in een betere koelprestatie. De koelkast is voorzien van LED- verlichting. Vergeleken met de conventionele verlichting, voorziet de LED-verlichting op de achterzijde van de koelkast een meer efficinte en mooiere verlichting van het compartiment. Dankzij de Beko Active Fresh Blue Light technologie gaat de fotosynthese verder in de koelkast, wat de bewaartijd van vers fruit en groenten verlengt terwijl de natuurlijke smaken behouden blijven. De actieve ionisator neutraliseert bacterin, virussen en andere micro-ogranismen in de koelkast, om zo een antibacterieel effect te creren. Het Actieve geurfilter filtert de circulerende lucht in de koelkast en elimineert de ongewenste geuren en bacterin en houdt zo het voedsel langer vers. De Eco-Fuzzy functie zet de koelkast na verloop van tijd in een energiebesparende modus wat het elektriciteitsverbruik verminderd en daarmee een gunstig effect heeft op het milieu.
J-Services.nl Beko GN163120 372101208
Beko GN163120
PRIJS: 799.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.