harman kardon Adapt WhiteEMEA HKADAPTWHTEU

De Harman Kardon Adapt een draadloze, pure HD-audiostereo adapter.
Het update uw bestaande Hi-Fi uitrusting met puur, helder geluid dankzij de expertise van Harman in audiotechnologie. Muziek is altijd en overal in uw huis beschikbaar. Meerdere luidsprekers of een adapter installeren en genieten van draadloos geluid met een druk op de knop. Verschillende muziek in verschillende kamers afspelen of hetzelfde nummer in uw hele huis streamen in de party-modus. Onze App en Bluetooth-functie geeft u naadloos toegang tot alle muziek van uw telefoon of uw favoriete Apps. Niet nodig voor het huidige systeem. Alleen noodzakelijk als u reeds bestaande speakers of andere randapparatuur wilt toevoegen aan uw systeem.
J-Services.nl harman kardon Adapt WhiteEMEA HKADAPTWHTEU
harman kardon Adapt White-EMEA
PRIJS: 101.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.