Hoes met toetsenbord 9 inch acc03

Wij letten graag op onze spullen en willen deze zo duurzaam mogelijk gebruiken. Helaas is het onvermijdelijk dat elektronica op de lange termijn beschadigd wordt. Dit kan komen door verschillende oorzaken. Gelukkig zijn er middelen deze elektronica te beschermen.
Functie
De hoes met toetsenbord 9 inch beschermt zo iedere 9 inch tablet tegen onregelmatigheden. De tablet is er met gemak in te klikken en de leren hoes beschermt zo de gehele tablet tegen beschadigingen, zelfs als je de tablet laat vallen met de hoes, is de tablet beschermd tegen beschadigingen. Naast de hoes, bevat dit product er ook nog een toetsenbord bij. Zo kunt u uw tablet gebruiken als laptop en kunt u naast de touchscreen ook het toetsenbord gebruiken. Als de tablet in de hoes met toetsenbord 9 inch geplugd zit, is het product vooralsnog gemakkelijk mee te nemen. Er zit natuurlijk wel bescherming om de tablet heen, maar deze is vrij makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw tas.
Werking
De hoes met toetsenbord 9 inch biedt de tablet ultieme bescherming tegen beschadigingen die helaas weleens voorkomen. De tablet is er zeer gemakkelijk in te schuiven door middel van een kliksysteem. Het bij begrepen toetsenbord is zeer gemakkelijk aan te sluiten via een mini-usb aansluiting. Let op: Uw apparaat heeft een mini-usb aansluiting nodig voor de werking van het toetsenbord. De lengte van deze mini-usb kabel is 30 cm.
Kliksysteem
De hoes is verder verstelbaar voor uw tablet. Zo kan de lengte van de tablet variëren van 13 cm en 14,5 cm en de breedte is 24,5 cm. Zo kunt u de tablet niet alleen gebruiken met het touchscreen maar ook met het toetsenbord. U krijgt bescherming en gemakkelijk gebruik zo in een product!
De hoes met toetsenbord 9 inch is geschikt voor alle 9 inch-tablets binnen onze categorie tablets.
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u een bericht achterlaten via onze klantenservice.
J-Services.nl Hoes met toetsenbord 9 inch acc03
Hoes met toetsenbord 9 inch
PRIJS: 14.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.