JBL Cinema SB400 refurbished BlackEMEA SB400230Z

Geluidsbalk met Bluetooth-ondersteuning en krachtige, 200-watt draadloze subwoofer.
Televisie met hoge resolutie is fantastisch, maar wat heb je eraan als de kwaliteit van het geluid niet overeenkomt met die van de video? Gelukkig biedt het JBL® Cinema SB400-systeem audio van bioscoopkwaliteit in een compacte, uiterst stijlvolle behuizing. De tweekanaals geluidsbalk bevat vier 57 mm woofers, twee 25 mm tweeters, een versterker die tot 120 watt aan vermogen levert, geïntegreerde Bluetooth®-technologie voor het streamen van muziek vanaf digitale apparaten, drie HDMI®-ingangen en HARMAN Display Surround-technologie, waarmee een 3D-luisteromgeving wordt gecreëerd met behulp van slechts twee kanalen. Het systeem bevat tevens een 200-watt, 200 mm draadloze subwoofer met basversterkingsregelaar. De SB400 is alles wat u zich maar kunt wensen in een geluidssysteem.
J-Services.nl JBL Cinema SB400 refurbished BlackEMEA SB400230Z
JBL Cinema SB400 refurbished Black-EMEA
PRIJS: 399.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.