JBL CSX1400BP refurbished BlackEMEA CSX1400BPZ

Sommige car audio liefhebbers houden van de helderheid van gesloten subwooferkisten.Anderen geven de voorkeur aan het extra vermogen van geventileerde kisten. De CSX-1400BP bandpass subwoofer biedt beide. Hij levert nauwkeurige bas respons en geweldig vermogen-in combinatie met een opvallend ontwerp. De stijlvolle box beschikt over een look-in acryl venster, gevormd als een JBL uitroepteken. Dit maakt de CSX-1400BP een lust voor zowel het oog als het oor. En de stevige behuizing beschermt de 12-inch polypropyleen woofer van spullen die in je kofferbak kunnen verschuiven. De hoge kwaliteit van de CSX-1400BP bewijst dat je geen fortuin hoeft uit te geven om van legendarisch JBL basgeluid te genieten.
J-Services.nl JBL CSX1400BP refurbished BlackEMEA CSX1400BPZ
JBL CSX-1400BP refurbished Black-EMEA
PRIJS: 129.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.