JBL Focus 300 For Women refurbished BlueEMEA YBWNFOCU03ANWZ

Ga voor een swingende work-out met deze speciaal voor damesoren ontworpen zweetbestendige sport-oordopjes voor achter het oor.
TwistLock®-technologie en de comfortabele FlexSoft®-pasvorm zorgen ervoor dat yurbuds® Focus® 300 for Women nooit pijn doen of uit je oren vallen. Bovendien geeft de geluidsisolerende JBL® Signature Sound met PureBass-prestatie je muziek extra volume. Door de exclusieve QuikClik™ antiknoopmagneten zijn ze ook heel comfortabel om te dragen en gemakkelijk op te bergen. En de microfoon waarmee je muziek of een telefoongesprek met één aanraking bedient is compatibel met de meeste smartphones. Focus 300 for Women zijn speciaal op maat gemaakt voor kleinere oren en beschikbaar in felle kleuren. Ze bewegen mee bij elke stap, elke herhaling en elke druppel zweet. Perfect klein en krachtig.
J-Services.nl JBL Focus 300 For Women refurbished BlueEMEA YBWNFOCU03ANWZ
JBL Focus® 300 For Women refurbished Blue-EMEA
PRIJS: 19.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.