LG 65UH615V 372511560

HDR ProMet HDR Pro wordt de helderheid van het scherm aangepast om levensechte beelden weer te geven. Met de LG UHD-tv kunt u de kleuren verbeteren door de helderheid van het scherm aan te passen, zodat elk detail duidelijk zichtbaar is. Geniet van intense en levendige kleuren met HDR Pro.3D Color Mapping3D Color Mapping zorgt voor levensechte kleuren dankzij het 3D Gamut Mapping-algoritme. Vervorming van de kleuren wordt tot een minimum beperkt, waardoor de kleuren zo natuurlijk mogelijk zijn. EnergiebesparingDeze functie omvat de regeling van achtergrondverlichting waarmee u de helderheid van uw scherm instellen om energie te besparen. Ultra gestroomlijndEen innovatieve ultradunne vormgeving. Dit ontwerp is bijzonder ruimtebesparend en vormt een stijlvolle blikvanger in uw interieur. Metallic ontwerpHet gestroomlijnde, futuristische, metallic ontwerp maakt van de tv een welkome aanwinst in uw interieur. ULTRA SurroundULTRA Surround maakt van een conventionele tweekanaals luidspreker een virtuele zevenkanaals luidspreker. De ULTRA Surround-geluidstechnologie maakt de 4K-kijkervaring nog rijker. webOS 3.0Deze LG UHD-tv brengt het gebruiksgemak en plezier van webOS naar een nog hoger amusementsniveau dankzij webOS 3.0. En daarvoor is er maar n reden: u moet altijd toegang hebben tot de beste uitzendingen van het moment.
J-Services.nl LG 65UH615V 372511560
LG 65UH615V
PRIJS: 1177.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.