MicroSDkaart 64 GB met adapter acc12

Wilt u het geheugen van uw mobiele apparaat uitbreiden met een groot geheugen? Dan is de MicroSD-kaart 64 GB van Lipa ideaal voor u. Zo betaalt u een klein bedrag en breidt u het geheugen per direct uit met 64 GB, veel data om op te slaan dus!
Werking
De MicroSD-kaart 64 GB is geschikt voor alle mobiele apparaten die dit ondersteunen als mobiele telefoons, tablets, camera’s en meer! Het werkt heel eenvoudig, u plugt de SD-kaart in de kaartingang van uw mobiele apparaat totdat u een klik hoort. Als u een klik hoort, betekent het dat de SD-kaart vast zit in het apparaat en klaar voor gebruik is. Daarnaast ontvangt u in het pakket een adapter erbij wat betekent dat u de microSD-kaart kunt aansluiten op uw computer. Zo is het heel gemakkelijk bestanden uit te schrijven op andere apparaten of andersom. Voor een kleine prijs breidt u zo uw geheugen flink uit!
Snelheid
De schrijfsnelheid van de SD-kaart is 10 MB/ps. De leessnelheid betreft 20 MB/ps. De SD-kaart bevat een klasse 10.
De MicroSD-kaart 64 GB is geschikt voor iedere tablet of Tv Box van Majstra. Wilt u een microSD-kaart met een kleiner geheugen? Dan kunt u kijken bij de microSD-kaart 16 GB of de microSD-kaart 32 GB.
Naast het product ontvangt u van Majstra service en een tweejarige garantie. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt altijd een bericht achterlaten via onze klantenservice.
J-Services.nl MicroSDkaart 64 GB met adapter acc12
MicroSD-kaart 64 GB met adapter
PRIJS: 19.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.