Miele KFN 28133 D Cleansteel A 372522803

Ongelooflijk energiezuinige koel-/vriescombinatieDe KFN 29133 D Clean Steel Vrijstaande koel-diepvriescombinatie met NoFrost en DynaCool van Miele zijn uw levensmiddelen in uitstekende handen. Deze koeler is ook nog eens ongelooflijk energiezuinig met een verbruik van 167 kWh per jaar en het hoogste energielabel: A+++. U ondersteunt daardoor een beter milieu n bespaart energiekosten. DynaCoolVoor het perfect bewaren van levensmiddelen en wijnen is naast de temperatuur ook de luchtvochtigheid van groot belang. Bij DynaCool zorgt een gentegreerde ventilator ervoor dat de lucht gelijkmatig circuleert, waardoor de temperatuur en de luchtvochtigheid optimaal worden verdeeld.NoFrostMet het NoFrost-systeem hoeft u uw Miele-vriezer nooit meer te ontdooien. Binnen in de ruimte kan zich geen ijs meer afzetten, omdat koele, droge lucht gelijkmatig wordt verdeeld met de circulatiekoeling.
J-Services.nl Miele KFN 28133 D Cleansteel A 372522803
Miele KFN 28133 D Cleansteel A+++
PRIJS: 999.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.