Miele WKE 130 WPS 372153285

De Miele WKE 130 is een wasmachine met Thermo-Softcare-trommel en energieklasse A+++ en is daarmee een zeer zuinige wasmachine. De honinggraat structuur van de speciale Thermo-Softcare trommel zorgt voor een dun laagje water tussen uw wasgoed en de trommel. Hierdoor glijdt uw wasgoed zachter door de trommel waardoor het minder kreukt en slijt. Daarnaast is deze wasmachine voorzien van een optie Voorstrijken waarbij de trommel na de laatste centrifugegang wordt verwarmd waardoor het wasgoed al in de trommel wordt glad gemaakt. Er vindt hierdoor veel minder kreukvorming plaats. De Miele WKE 130 heeft een vulcapaciteit van 8kg en een maximaal centrifugetoerental van 1600 toeren per minuut. Verder is deze wasmachine voorzien van 9 volledige programmas waaronder een apart programma voor Wol en Zijde en een Snel programma waarmee u een kleine lading wasgoed even op kan frissen. Met het startuitstelsysteem kunt u het wasprogramma uitstellen tot maximaal 24 uur. Bijvoorbeeld om gebruik te maken van uw nachtstroom. Met het unieke Miele Cap-Dosing systeem kunt u met capsules uw speciale wasprogrammas perfect afstemmen op speciale textielsoorten. Hiermee bereikt u het beste wasresultaat voor deze speciale textielsoorten. De wasmachine is ook voorzien van een Waterproof-systeem. Dit systeem heeft een dubbel magneetventiel direct aan de kraan. Als het eerste ventiel defect is, sluit de tweede de watertoevoer. Voor nog meer zekerheid zorgt de dubbelwandige toevoerslang: Bij beschadiging van de binnenvoering van de slang stroomt het water door de omhullende slang in de bodembak. Tevens is deze uitermate complete wasmachine voorzien van automatische beladingsherkenning, een AutoClean-wasmiddellade, resttijdaanduiding en een watersensor.
J-Services.nl Miele WKE 130 WPS 372153285
Miele WKE 130 WPS
PRIJS: 1199.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.