Philips 32PHS4131 1834573

Philips 32PHS4131: 32″ HD Ready LED tv De Philips 32PHS4131 is een stijlvolle en ultraslanke LED tv met Digital Crystal Clear technologie. Met deze HD Ready tv geniet je van hoge beeldkwaliteit en een helder geluid voor een optimale beleving van je film of serie. Deze 32 inch tv geeft altijd een superscherp beeld en heeft de de meest natuurlijk kleuren. Geniet van prachtige HD beelden op je beeldscherm, ook als je andere multimedia apparaten aansluit op je Philips televisie. HD Ready / LED 32″ (81 cm) Helderheid: 280 cd/m2 Schermresolutie: 1366 x 768p 16 W Sound (2 speakers) Beeldverversing: 50Hz CI+ Digital Crystal Clear Easy Link   DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 Energieklasse A Energieverbruik p.j. 51 kWh Aansluitingen: 2x HDMI, 1x USB, 1x scart Gewicht incl. voet: 4,75 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 72,65 x 47,66 x 7,92 cm 2 jaar garantie Uitleg van Philips termen   Multimedia Foto’s, video’s en muziek via de Philips tv bekijken/beluisteren? Dat kan met de USB-aansluiting. Sluit je USB-stick, digitale camera, MP3-speler of een ander multi-media apparaat aan op de USB-poort en bekijk datgene wat jij op dat moment wilt. De gebruiksvriendelijk inhoudsbrowser maakt het navigeren heel gemakkelijk. Picture Performance Index Met de beeldprestatie-index combineert deze Philips tv de weergavetechnologie met de beeldprestatietechnieken. Het resultaat? Een verbeterde weergave op het beeldscherm van scherpte, beweging, contrast en kleur. Met deze Philips 32PSF4131 geniet je van haarscherpe beelden en heel veel diepte en details. De kleuren zijn levensecht, natuurlijk en met de diepste zwarttinten.     UltraSlim design De Philips 32PHS4131 is een elegante, gestroomlijnde en geavanceerde HD tv die past in ieder interieur. Of het nu gaat om je slaapkamer, woonkamer, keuken of andere ruimte in je huis: een televisie uit de Philips PHS4131 serie staat altijd goed! Dankzij het ultraslimme silhouet van deze tv lijkt het net alsof je een schilderij aan de muur hebt hangen. Digital Crystal Clear Deze Philips 32 PHS 4131 is voorzien van de Philips Digital Crystal Clear technologie. Deze technologie zorgt voor een natuurlijk en scherpe weergave op het beeldscherm, ongeacht de bron. Met andere woorden: deze 32 inch tv geeft altijd optimaal contrast en de beste kleuren en scherpte weer zodat je altijd optimaal geniet van je favoriete series, films, video’s of foto’s.
J-Services.nl Philips 32PHS4131 1834573
Philips 32PHS4131
PRIJS: 235.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.