Sigma 50100mm f 1.8 DC HSM kunstlens Canon Mount 17808

Deze veelzijdige reeks telefoto brandpunten met een constante maximale diafragma, deze 50-100mm f / 1.8 DC HSM kunstlens van Sigma is ontworpen voor APS-C-formaat Canon EF-mount DSLR’s en biedt een 80-160mm equivalent brandpunt Lengte bereik. De heldere constante maximale diafragma biedt consistente, lichte-lichtprestaties in het hele zoombereik en biedt ook meer controle over scherpstelling voor ondiepe scherptediepte en selectieve focus toepassingen. Als aanvulling op het veelzijdige telephotobereik is een geavanceerd optisch ontwerp dat drie F Low Dispersion-elementen, een Special Low Dispersion-element, en een hoge brekingsindex, hoge dispersie-glaselement bevat. Deze combinatie van lage dispersie ontwerpen werkt opmerkelijke vermindering van chromatische aberraties en kleur fringing in het hele zoombereik, evenals een hoge mate van contrast en duidelijkheid. Daarnaast is een Super Multi-Layer Coating toegepast op lenselementen om de lensflare en ghosting te verminderen om te profiteren van werk in sterke lichtomstandigheden. Een ongekende combinatie van brandpuntsafstand en snelheid, deze 50-100mm f / 1.8 lens biedt een verscheidenheid aan favoriete telephoto perspectieven in combinatie met een flexibele maximale diafragma. Als aanvulling op de imaging mogelijkheden is een verfijnde fysieke constructie met interne focus- en zoommechanismen om de totale lengte van de lens tijdens gebruik te beperken. Een Hyper Sonic AF motor zorgt voor snelle focusfrequenties en stille prestaties, evenals de mogelijkheid om de focus op elk moment handmatig te overschrijden voor meer controle. Ook geschikt voor snelle schiettoepassingen, is het negenbladige diafragma vervaardigd uit fluor-gecoat polycarbonaat, samen met een carbon veer film voor uitzonderlijk gladde, gecontroleerde prestaties bij fotograferen bij hoge schietsnelheden. In tegenstelling tot dit, is een statiefhalsband ook in het ontwerp geïntegreerd voor een grotere stabiliteit bij het werken op een statief of een monopod.
J-Services.nl Sigma 50100mm f 1.8 DC HSM kunstlens Canon Mount 17808
Sigma 50-100mm f / 1.8 DC HSM kunstlens - Canon Mount
PRIJS: 925.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.