Sony HTMT301 wit 372521591

Geniet van rijk geluid van bioscoopkwaliteitGeniet van meeslepend bioscoopgeluid in uw woonkamer met S-Force PRO Front Surround, een technologie die een geluidsveld met virtuele Surround Sound creert met slechts de twee voorste speakers. Hij heeft een draadloze subwoofer dus u bent flexibel in het plaatsen ervan.Gemakkelijk te installeren, rechtop of onder de bankKies de beste plek voor uw subwoofer. U kunt hem op 2 manieren neerzetten: fraai rechtop in het zicht of keurig netjes verborgen onder de bank. De Sofa-modus optimaliseert de basfrequenties en voorkomt geluidsverlies door kussens van de bank.Ontworpen voor uw huisDe HT-MT301 is prachtig vormgegeven met afgeronde hoeken die passen bij uw interieur, is compact en vormt een harmonieus geheel met uw omgeving. Hij heeft een Crme White kleur voor een perfecte aanvulling op uw interieur.ConnectiviteitEenvoudige, compacte verbinding met uw apparaten met optische, digitale en analoge audio-ingangen en USB.Slim afspelenVerander instellingen en bedien het afspelen vanaf uw telefoon met de SongPal-app en stream eenvoudig vanaf uw smartphone of Bluetooth-apparaat.Met slechts n aanrakingEven aanraken en uw smartphone of tablet met NFC is via Bluetooth verbonden en u kunt meteen uw favoriete nummers streamen.
J-Services.nl Sony HTMT301 wit 372521591
Sony HTMT301 wit
PRIJS: 279.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.