Zwilling Teddy 4dlg. kinderbestek 80873

Kinderen stellen eisen – ook aan tafel. ZWILLING J.A. HENCKELS weet wat kinderen graag willen: het kinderbestek van TWIN Kids. Of het nu ingestanste motieven zijn, een neutraal design of kleurrijke afbeeldingen – ZWILLING J.A. HENCKELS heeft het bestek dat uw kinderen aanspreekt. Het TWIN Kids bestek werd speciaal voor de kleine handen van kinderen ontworpen en is vaatwasmachinebestendig.Bevat: mes, vork, eetlepel en koffielepelUniek roestvrij staal, speciaal voor ZWILLING J.A. HENCKELS ontwikkeldVanaf 3 jaar, perfect voor kleine handenMes zonder gekarteld snijvlak voor extra veiligheidBeperkte levenslange garantie op productiefouten
J-Services.nl Zwilling Teddy 4dlg. kinderbestek 80873
Zwilling Teddy 4-dlg. kinderbestek
PRIJS: 22.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.