CI 1.3 Interactieve Module Quantis 1811099

CI+ Cam Interactieve module Ben je dat extra kastje onder je televisie en de zoveelste afstandsbediening erbij helemaal zat? Maar je wil wél profiteren van alle voordelen van televisie van Ziggo? Schaf dan deze Quantis CI+ CAM InteractieveModule aan. Als je TV-toestel geschikt is voor interactieve televisie, dan geniet je niet alleen van digitaletelevisie, maar ook van interactieve televisie! Ook als je televisie wel gecertificeerd is voor Ziggo Digitale TV,maar niet voor Interactie TV, dan geniet je nog steeds van Digitale TV, maar zonder de interactieve opties. Viadeze link kan je kijken of je een geschikt toestel hebt voor de module! Hieronder staan de voordelen van CI+. Geen aparte ontvangen, kabels of afstandsbediening nodig Programma’s, films en serie in HD-kwaliteit bekijken Elektronische programmagids Gemiste programma’s terugkijken van populaire Nederlandse zenders tot 2 dagen terug (tot 10 dagen met extra abonnement) On Demand catalogus van films en series Eenvoudige installatie
J-Services.nl CI 1.3 Interactieve Module Quantis 1811099
CI+ 1.3 Interactieve Module Quantis
PRIJS: 59.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.