Demo Salora Water Pack cbfecf55198b0f6f1bab3934193cc081e5ddb8e0

Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Salora ProSport Water Pack: Voor een spetterend avontuur! Hoe je ook te water gaat, jij bent goed voorbereid met de Salora Water Pack. Of je nou gaat zeilen, surfen, waterskiën, duiken, you name it, jij hebt jouw belangrijkste accessoires bij de hand. Deze zijn in combinatie met vrijwel elk merk actioncam te gebruiken. Natuurlijk is er nog genoeg ruimte om jouw actioncam en eventuele extra accessoires op te bergen. Met dit complete pakket in luxe case ben jij klaar om het avontuur aan te gaan. Carry box Floaty handgrip Floaty sponge Surf board mount USB adapter
J-Services.nl Demo Salora Water Pack cbfecf55198b0f6f1bab3934193cc081e5ddb8e0
Demo Salora Water Pack
PRIJS: 20.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.