harman kardon HKTS 9 Black LacquerEMEA HKTS 9BQ230

Het Harman Kardon HKTS 9 luidsprekersysteem is compact genoeg om gemakkelijk zelfs in een kamer met bescheiden afmetingen te passen, maar het levert het krachtige 5.1-kanaal geluid dat u met uw favoriete thuisbioscoopsysteem associeert.
Ontworpen voor optimale prestaties, werken de dubbele middenfrequentieluidspreker in het midden, de krachtige satellieten en de omlaag gerichte 200 W subwoofer samen om u onder te dompelen in een realistische, 360 graden muzikaal panorama met veel diepe, voldoening scheppende lage tonen. Met alle van kleurencode voorziene bedrading en wandbeugels die u voor nagenoeg alle installaties nodig heeft, maakt de HKTS 9 het homecinemasysteem eenvoudig en al het giswerk overbodig.
J-Services.nl harman kardon HKTS 9 Black LacquerEMEA HKTS 9BQ230
harman kardon HKTS 9 Black Lacquer-EMEA
PRIJS: 299.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.