JBL Charge 3 Special Edition MosaicEMEA JBLCHARGE3MOSAICEU

De JBL Charge 3 is de ultieme, zeer sterke, draagbare Bluetooth luidspreker met een krachtig stereo geluid en een energiebank in één. Met de Charge 3 bouw je overal een feestje, zelfs bij het zwembad of in de regen, dankzij het waterbestendige ontwerp en de duurzame en robuuste behuizing. Met de krachtige 6000mAh batterij geniet je van een afspeeltijd van 20 uur en kun je smartphones en tablets via de USB-uitgang opladen. Met de ingebouwde ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone voer je kristalheldere oproepen met één druk op de knop. Verbind draadloos meerdere luidsprekers die JBL Connect ondersteunen met elkaar om je luisterervaring te versterken.
J-Services.nl JBL Charge 3 Special Edition MosaicEMEA JBLCHARGE3MOSAICEU
JBL Charge 3 Special Edition Mosaic-EMEA
PRIJS: 179.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.