JBL Studio 270 refurbished Black STUDIO270BKZ

Met kop en schouders boven andere luidsprekers
Wij besloten dat het tijd was om de toekomst van geluid opnieuw te definiëren. Daarom ontwierpen we een nieuwe vloerstaande luidspreker die veel verder reikt dan waar de concurrentie alleen van kan dromen: onze nieuwe JBL® Studio 270 3-weg vloerstaande luidspreker. Wij ontwikkelden de Studio 270 luidsprekers als onderdeel van de nieuwe 10-delige JBL Studio 2 luidspreker serie om toekomstgerichte technologie tot ongekende hoogte te brengen. Het systeem is meedogenloos getest in ‘s werelds meest geavanceerde onderzoekslaboratorium voor geluid – die van ons zelf is- maar wij hebben het ook opgenomen tegen concurrenten in echte luisteromgevingen.
We hebben front-firing 4″ en 6.5″ PolyPlas drivers en een rear-firing Slipstream baspoort gebouwd die luisteraars omhullen met strakke, nauwkeurige bas. Maar we wisten dat we verder moesten gaan. Geïnspireerd door ‘s werelds meest legendarische opnamestudio’s, gaven we de Studio 270 de technologie die nodig is voor ultiem bioscoopgeluid: een 1″ CMMD® Lite high-frequency driver die lage vervorming verzekert, en een High Definition Imaging (HDI) golfgeleider ontwerp voor een perfect geluidsbeeld en een stabiele balans.
We hebben de binnenkant versterkt om verbuiging van de kast tot een minimum te beperken en basvervorming te elimineren. Daarna hebben we het geheel afgewerkt met exclusieve extra’s, waaronder glanzend zwart hout, zacht afgeronde randen, en uw keuze uit zwart of Espresso houtnerf afwerking. Voor iedereen die hoogstaand geluid kan waarderen: wij zijn ervan overtuigd dat we uw verwachtingen zullen overtreffen.
J-Services.nl JBL Studio 270 refurbished Black STUDIO270BKZ
JBL Studio 270 refurbished Black
PRIJS: 299.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.