Nikon MBD15 Multi Power Batterij Pack 13147

De Nikon MB-D15 is voorzien van een ontspanknop, AAE / AF-lock toets, multi-selector, en hoofd- en secundaire instelschijf voor een verbeterde werking bij het nemen van foto’s met de camera verticaal georiënteerd. De MB-D15 Multi-Power Batterij Pack kan worden gevoed door zes AA-batterijen (alkaline of Ni-MH of lithium), of EN-EL 15 oplaadbare Li-ion batterijen. Om de MB-D15 met AA-batterijen gebruiken, gebruik maken van de MS-D14 AA batterijhouder. Bij gebruik van EN-EL15 batterijen om de MB-D14 macht, gebruik maken van de houder MS-D14EN Batterij. De Nikon MB-D15 wordt vaak gebruikt voor Familie foto’s, weinig licht, Macro fotografie, reizen, bruiloften, wild en more.The Nikon MB-D15 wordt het meest gebruikt door klanten die zichzelf beschouwen als een foto enthousiasteling, Semi-pro fotograaf onder zijn others.The Nikon MB-D15 is populair omdat klanten als de volgende kwaliteiten van de Nikon MB-D15: Gemakkelijk te gebruiken en goede levensduur van de batterij.
J-Services.nl Nikon MBD15 Multi Power Batterij Pack 13147
Nikon MB-D15 Multi Power Batterij Pack
PRIJS: 189.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.