Philips 32PFS5362 1839631

Philips 32PFS5362 De Philips 32PFS5362 is een TV met Full HD scherm die jou laat genieten van prachtige beelden met heldere kleuren en scherpe details. Dankzij de Pixel Plus HD technologie kunnen pixels zo worden opgeschaald dat er veel meer kleuren bereikt kunnen worden en hierdoor spetteren beelden van het scherm af. Dankzij ingebouwde wifi kun je wanneer je maar wilt genieten van het aangeboden entertainment op het internet en in een mum van tijd schakel jij door de verschillende apps en online videotheken om jouw favoriete films en series te kijken. Dankzij het stijlvolle design past hij perfect in elke kamer van het huis, en zo kun je overal genieten van natuurgetrouwe beelden. Full HD 32″(80 cm) LED Schermresolutie 1920 x x1080 Incredible Surround Energieklasse A+ Smart TV   Ingebouwde wifi Pixel Plus HD Automatische detectie van Philips apparaten Aansluitingen: 2x HDMI, 2x USB, CI+ Gewicht incl. voet: kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 72,7 x 42,5 x 81,8 cm   Smart TV Met de Philips 32PFS5362 heb je altijd entertainment tot je beschikking. Huur of stream films en series van de online videotheken, en je kunt ook afleveringen van jouw favoriete shows terugkijken die je gemist hebt. Je hoeft je nooit meer te vervelen dankzij deze Smart TV. Pixel Plus HD De Philips Pixel Plus HD engine zorgt ervoor dat jij kunt kunt genieten van prachtige beelden. Elke pixel wordt opgeschaald naar een optimale kwaliteit en hierdoor worden meer kleuren weergegeven. Ook ontstaat er een groter verschil tussen licht en donker en hierdoor worden meer details weergegeven.     HDMI en Easylink Met slechts één HDMI kabel verbind jij al jouw randapparatuur met de Philips 32PFS5362, en hiermee voorkom je een hele kluwen kabels die van en naar jouw TV lopen. Dankzij Philips EasyLink heb je vanaf nu nog maar één afstandsbediening nodig voor al jouw apparaten, dus geen stapels afstandsbedieningen meer op de leuning van jouw bank of op de tafel! Prachtig ontwerp Het ultraslanke scherm van de 32PFS5362 integreert naadloos in elk interieur, en of je de TV nu aan de muur aan de muur hangt of op het dressoir zet, het is een echte eyecatcher in jouw woonkamer. De open standaard van de tV geeft een ruimtelijk gevoel en oogt strak en stijlvol.
J-Services.nl Philips 32PFS5362 1839631
Philips 32PFS5362
PRIJS: 329.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.