Samsung HWMS6500 zwart 372522267

Met de Samsung HWMS6500 curved soundbar komt het geluid indringend naar voren. De gebogen vorm brengt het geluid nog gerichter naar u toe, waardoor beeld en geluid elkaar nog meer zullen versterken. De soundbar is voorzien van 9 luidsprekers en een ingebouwde subwoofer. Ook is het systeem voorzien van Distortion Cancelling technologie waardoor vervorming wordt voorspeld en vervolgens voorkomen. U krijgt daardoor een dieper basgeluid zonder een extra subwoofer nodig te hebben. Dankzij de Sound+ technologie van Samsung met Wide Range Tweeters beschikt u overal over perfect geluid, ongeacht waar u in de kamer bent. Met de Smart Sound Mode kunt u de modus kiezen die het beste past bij de content die u af wil spelen. Maar u kunt de soundbar dit ook voor u laten doen. Sound+ analyseert automatisch de content en geeft u geoptimaliseerd geluid. Beluister uw muziek zoals deze bedoeld is. HD Audio houdt de kwaliteit van de originele audio-content door 96kHz/24 bit hoge resolutie audio. Bovendien is de soundbar draadloos, via Bluetooth of WiFi, te verbinden met uw televisie en kan deze ook uitgebreid worden met extra luidsprekers. Er zijn geen extra kabels nodig.Eenvoudige montageHet monteren van de soundbar is simpel en overzichtelijk. Zo kan deze rechtstreeks aan de TV gemonteerd, zonder extra gaten in de muur te hoeven maken. De apparaten gebruiken samen n stroomkabel.
J-Services.nl Samsung HWMS6500 zwart 372522267
Samsung HW-MS6500 zwart
PRIJS: 599.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.