Samsung RB31FERNCWW 372048811

Ruime en energiezuinige koel-/vriescombinatieDe RB31FERNCWW koel-/vriescombinatie van Samsung heeft een ruime capaciteit en is efficint op het gebied van energieverbruik. Zo is de totale netto inhoud 304 liter, waarvan 206 liter in het koel- en 98 liter in het vriesgedeelte. De koelkast is energie-efficint met een A++ label.Cool Select ZoneDe Cool Select Zone is ideaal wanneer u grote hoeveelheden vlees en vis, of groente en fruit in uw koelkast bewaart. U selecteert eenvoudig de ideale instelling zodat bij vlees en vis (0C) de natuurlijke smaak optimaal blijft, en bij groente en fruit (3C) de versheid en knapperigheid niet verloren gaan.Rekken op geleiderailsVoor het inruimen, pakken, en controleren van levensmiddelen zijn de rekken op geleiderails ideaal. U kunt de rekken naar u toe brengen zodat de kans dat u iets omstoot of laat vallen klein is.Verstelbare flessenhoudersHet flessenrek zorgt voor voldoende ruimte voor grote flessen en pakken, en zijn dieper zodat deze niet om zullen vallen bij het openen of sluiten van de koelkast. Aan de bovenzijde kunt u bijvoorbeeld uitstekend blikjes bewaren. Zo kunt u bij bijvoorbeeld feestjes en familiegelegenheden uitstekend uw koelkast bevoorraden.
J-Services.nl Samsung RB31FERNCWW 372048811
Samsung RB31FERNCWW
PRIJS: 599.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.