Samsung WW70J5525DW 372523344

De Samsung WW70J5525DW/EN is een 1400 toerenwasmachine met een capaciteit van 7kg en energielabel A+++ (-10%).EcoBubble: Was koud, bespaar energieDe EcoBubble motor mengt water, wasmiddel en lucht, waarna het wasmiddel als schuim de trommel in geblazen wordt. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kunt u ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor uw was en uw portemonnee.Bubble Soak: Intensieve vlekverwijderingMet een druk op de knop helpt het Bubble Soak programma lastige vlekken te verwijderen. Kleren worden grondig geweekt in bubbels, zodat vlekken loskomen en verdwijnen.Zelfreinigende wasmiddellade: Weg met onhyginische wasmiddelrestenZeepresten in het wasmiddelbakje zien er niet alleen vies uit, maar zijn ook onhyginisch. De zelfreinigende wasmiddellade is voorzien van een speciaal ontwikkeld spoelsysteem dat de laatste wasmiddelresten verwijdert en het wasmiddelbakje schoon en hyginisch houdt.Drievoudige waterbeveiligingMet de overloopbeveiliging, de Aqua Stop n Aqua Sensor is uw wasmachine volledig beveiligd. Dankzij de Aqua Stop wordt de watertoevoer automatisch gestopt bij een wateroverschot of lekkage. Daarnaast zorgt de Aqua Sensor ervoor dat het water automatisch wordt afgepompt zodra er water lekt aan de onderkant van de wasmachine.Keramisch verwarmingselement: Zuiniger en duurzamer door de keramische coatingDe keramische coating op het verwarmingselement voorkomt kalkvorming. Hierdoor gaat het verwarmingselement langer mee en wordt op termijn minder stroom verbruikt. Bovendien heeft dit element het vermogen om snel op te warmen. Dit betekent een efficinter energieverbruik en dus een lagere energierekening.Weegsensor: Waterverbruik en wasprogramma specifiek afgestemd op uw wasDe weegsensor maakt gebruik van sensors die het wasgoed analyseren. Deze bepalen het gewicht van de lading van de was. Vervolgens wordt het waterverbruik en wasprogramma hierop aangepast. Zo worden kleren efficint schoon en kunt u veel energiezuiniger wassen.Diamond Drum trommel: Zacht voor uw wasDe unieke vormgeving van de Diamond Drum-trommel gaat net zo voorzichtig om met uw waardevolle kleding als u zelf zou doen. Dat komt door de gladde randen in de vorm van diamanten en de kleinere watergaten die voorkomen dat kleding blijft haken en slijt.Crystal Gloss DesignDe transparante Crystal Gloss deur ziet er schitterend uit en heeft een elegante uitstraling.Verder beschikt de Samsung WW70J5525DW/EN over 14 programmas. Het jaarlijks energieverbruik van deze droger is 153kWh per jaar en het geluidsniveau is 62dB tijdens het wassen en 79dB tijdens het centrifugeren.
J-Services.nl Samsung WW70J5525DW 372523344
Samsung WW70J5525DW
PRIJS: 389.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.