Sigma 10mm f2.8 EX DC Fisheye HSM Lens Canon Mount 10086

Sigma 10mm F2.8 EX DC Fisheye HSM lens is een diagonale fisheye wat betekent dat de vervormde scène wordt getoond full frame binnen het gezichtsveld van de camera’s. De diagonale gezichtsveld produceert opvallende beelden met overdreven perspectief van de buurt Onderwerp & extreme tonvormige vertekening van de omliggende gebieden. Het stelt fotografen in staat om creatieve foto’s te maken door gebruik te maken van de acute perspectieven die onzichtbaar voor het menselijk oog. De diagonale fisheye is de meest populaire vorm van fisheye en worden vaak gebruikt door bruiloft fotografen die willen geven een “artistieke” kijkt naar beelden, door onderwater fotografen die willen nemen in het maximale gezichtsveld mogelijk en door het schilderachtige fotografen. De minimale scherpstelafstand van 5,3 inch en vergrotingsfactor van 1-3,3 kan de fotograaf om plezier te hebben met de plaatsing van de proefpersonen zeer dicht bij de camera met vervormde achtergronden. In de handen van een kunstenaar kan deze lens produceren gedenkwaardige, opvallende beelden.
J-Services.nl Sigma 10mm f2.8 EX DC Fisheye HSM Lens Canon Mount 10086
Sigma 10mm f/2.8 EX DC Fisheye HSM Lens - Canon Mount
PRIJS: 569.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.