Sony MDRXB550AP groen 372523356

Luister in stijl met de MDRXB550AP hoofdtelefoon van SonyLaat de muziek door u heen stromen met de kracht van EXTRA BASS en kies deze Sony Base Hoofdtelefoon. Ervaar die rijke, krachtige lage tonen. De bass versterkt de lage frequenties en geeft een diep, euforisch geluid. Hij heeft 30mm driverunit en een frequentierespons van 5 – 22,000 Hz. De zachte oorkussens en de aanpasbare metalen hoofdband zorgen voor urenlang luistercomfort. Luister in stijl met het stoere, elegante design.Kies iets anders om naar te luisteren met slechts een paar drukken op de knop. Met de bediening en microfoon in het snoer kunt u nummers overslaan, oproepen beantwoorden en het volume van uw hoofdtelefoon aanpassen.
J-Services.nl Sony MDRXB550AP groen 372523356
Sony MDR-XB550AP groen
PRIJS: 39.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.