Whirlpool WFC 3B19 372510557

Whirlpool WFC3B19 beschikt over innovatieve technologie en speciale functies waarmee u via het gebruikersvriendelijke bedieningspaneel en de automatische instellingen optimale was- en droogresultaten behaalt met minimale reiniging. De optie startuitstel biedt de mogelijkheid om het afwasprogramma van uw vaatwasser naar wens uit te stellen zodat u tijd en energie kunt besparen. Voeg toe, haal weg of pas de ruimte in uw vaatwasser aan zoals u wenst, dankzij de modulaire rekken en inklapbare tanden. Het Antibacterieel programma verwijdert effectief bacterien voor een gegarandeerd hyginisch schone vaat. Het in hoogte verstelbaar bovenkorf van uw vaatwasser geeft u extra ruimte als nodig en komt ook van pas bij grotere voorwerpen. Deze Whirlpool vaatwasser beschikt over een beveiligingsklep, gentegreerd in de toevoerslang waardoor de watertoevoer wordt afgesloten zodra er een lekkage optreedt. Kies het wasprogramma van uw voorkeur. De optie auto dosering is speciaal ontworpen voor het gebruik van vaatwastabletten voor een perfect schone vaat.
J-Services.nl Whirlpool WFC 3B19 372510557
Whirlpool WFC 3B19
PRIJS: 349.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.