Aftershokz SPORTZ zwart 372522397

Maak kennis met de hoofdtelefoon die u toelaat om zowel uw muziek als de wereld om u heen te horen. Met de introductie van de Sportz Titanium met microfoon, beschikt u over de volgende generatie van AfterShokz hoofdtelefoons. Meer comfort, beter geluid, tegen lagere kosten.Het beste geluid tijdens het sportenDe Aftershokz Sportz levert het geluid via nieuwe Bone-Conduction technologie. Bone conducting technologie zorgt voor muziek via uw jukbeenderen, zodat uw oren volledig vrij zijn om omgevingsgeluiden te blijven horen. Zo kunt u altijd veilig sporten. Hij heeft een dynamisch stereogeluid en inline controlls.Comfortabel designHij is speciaal ontworpen voor tijdens het sporten zodat u geen last heeft van de hoofdtelefoon. Hij is zweetbestendig en u kunt dus uw omgeving nog steeds horen dankzij de bone conduction technologie. De batterij gaat circa 12 uur mee en hij heeft een titanium frame.
J-Services.nl Aftershokz SPORTZ zwart 372522397
Aftershokz SPORTZ zwart
PRIJS: 69.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.