Moto G5 XT1676 16GB Dual sim SIM FREE UNLOCKEDSpace Grey 20900

Precisie-gemaakt metaalontwerp De eerste Moto G-telefoon van hoogwaardig aluminium, ziet er zo goed uit als het uitkomt. Uitstekende camera’s Maak mooie foto’s met de snelle focus 13 MP camera of schakel weergaven voor een groothoekgroep zelfie. All-day batterij en snelle opladen Ga een volle dag op een enkele lading, of krijg uren in enkele minuten uren. * Snelle octa-core processor Geniet van goede prestaties en blijf onderweg onderweg met een 1,4 GHz-octa-core processor. Vingerafdruklezer Ontgrendel uw telefoon onmiddellijk met behulp van de aanraking van uw vinger. Moto-ervaringen Krijg snelkoppelingen naar de functies die u het meest gebruikt, zoals om de camera aan te zetten met een draai van uw pols.
J-Services.nl Moto G5 XT1676 16GB Dual sim SIM FREE UNLOCKEDSpace Grey 20900
Moto G5 XT1676 16GB Dual sim SIM FREE/ UNLOCKED-Space Grey
PRIJS: 159.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.