Samsung UE49J5200 1839602

Samsung UE49J5200: Voor een ongekende ervaring met Smart TV Met de Samsung UE49J5200 Smart TV kijk jij naar jouw favoriete film of televisieprogramma in Full HD. De apps op je televisie maken het onder andere mogelijk om dit via Netflix te doen of lees de krant, bekijk jouw favoriete films op Youtube en boek jouw vliegticket met de Schiphol app. Jouw externe apparaten zijn eenvoudig aan te sluiten via USB of HDMI en het is mogelijk om jouw bestanden direct te bekijken via je USB-stick. Vanaf je smartphone kun je tevens via de Mobiel naar TV-mirroring video’s, en jouw eigen opgenomen filmpjes en foto’s streamen en bekijken. De Wide Color Enhancer Plus technologie zorgt daarbij voor heldere kleuren en details en de Dolby Digital Plus met Virtual Surround zorgen ervoor dat jouw kijk- en luister ervaring nog spectaculairder is. Full HD LED 49″ (124 cm) PQI 200 Wide Color Enhancer (Plus) Dolby Digital Plus Virtual Surround Energieklasse A+ Smart TV met apps   CI+ ConnectShare Game Modus Ingebouwde Wi-Fi 1x USB 2x HDMI Auto Power Off   Samsung Full HD   Helder beeld Jouw Samsung UE49J5200 zorgt met een Full HD resolutie voor een geweldige kijkervaring. Met rijke kleuren en scherpe details komen jouw favoriete films, afbeeldingen en TV series nog beter tot hun recht. Bij helder beeld hoort ook een goed geluid. Films hebben niet voor niks speciale geluidseffecten! Daar moet je ook thuis van kunnen genieten, en dat kan! Deze Samsung Smart TV heeft Dolby Digital Plus én Virtual Surround Sound! Films kijken vanaf je USB-stick Bekijk op jouw UE49J5200 je favoriete film, je foto’s en video’s vanaf je USB-stick. Of luister naar jouw favoriete muziek door je USB-stick aan te sluiten. Ondersteunde formaten zijn onder andere AVI, ASF, MP3 en JPEG. In de handleiding kun je de volledige lijst met ondersteunde formaten raadplegen. Je kunt dus alle kanten op met deze slimme televisie!   Samsung ConnectShare Movie Samsung Wide Color   Wide Color Enhancer Beleef een nog spectaculairdere wereld op jouw Samsung UE49J5200. met de Wide Colour Enhancer ontdek jij kleuren en details zoals ze echt zijn. Deze technologie van Samsung zorgt voor een nog betere kwaliteit van het beeld. Wide Color Enhancer zorgt ervoor dat de subtiele kleurverschillen getoond kunnen worden. De beelden evenaren zo de werkelijkheid! Volledige Multimedia-ervaring Met jouw UE49J5200 serie is het heel eenvoudig om al jouw multimedia devices aan te sluiten. Vanaf een groot aantal verschillende apparaten draag jij met HDMI snel en eenvoudig jouw digitale bestanden over. Sluit bijvoorbeeld jouw laptop aan en creëer zo een second-screen.   Samsung HDMI
J-Services.nl Samsung UE49J5200 1839602
Samsung UE49J5200
PRIJS: 599.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.