Zanussi ZOB65301XK 372502568

Met deze Zanussi ZOB65301XK oven is het eenvoudiger dan ooit om de mooiste en lekkerste zelfgemaakte broden, koekjes, cakes, muffins en taarten te bereiden. Gewoon een beetje stoom tijdens het bakken en de oven doet de rest. Daarbij stopt de oven automatisch wanneer u dat wilt. Gebruik gewoon de Set & Go-functie om de bereidingstijd voor te programmeren. Als de bereidingstijd verstreken is, schakelt de oven automatisch uit. Daarnaast is deze oven voorzien van een traditionele grill. Deze dubbele grill is de perfecte oplossing voor dingen zoals knapperige ribbetjes of ontbijttoast. Traditioneel grillen en braden gaat veel sneller. De oven is voorzien van 68 liter ovenruimte, koelventilator en meerdere ovenfuncties: Onderwarmte, Conventioneel (boven- & onderwarmte), Ontdooifunctie, Tweekringsgrill, Grill, Pizzafunctie, bovenverwarming, Multi hetelucht, True fan cooking PLUS en Infrathermgrill.
J-Services.nl Zanussi ZOB65301XK 372502568
Zanussi ZOB65301XK
PRIJS: 395.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.