DEMO Denon HEOS subwoofer 1839977

HEOS Subwoofer: Voor ongekende basgeluiden Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel   De HEOS subwoofer geeft aan elk geluid een extra dimensie! Deze wireless subwoofer kun je overal in huis neerzetten en zo het perfecte surroundsound creëren. Deze subwoofer levert krachtige diepe bastonen met vlakke respons en lage vervorming. Zo houd je zuiver geluid over. Ook heeft de HEOS subwoofer DSP-verwerking voor een nauwkeurige geluidsynchronisatie tussen de soundbar en de subwoofer. Hierdoor hoor jij elk geluid zoals het bedoeld is. Subwoofer HEOS app Bluetooth / wifi DSP   Draadloos Gewicht subwoofer: 6,6 kg Afmetingen subwoofer (B x H x D): 17,2 x 31,1 x 33,2 cm
J-Services.nl DEMO Denon HEOS subwoofer 1839977
DEMO Denon HEOS subwoofer
PRIJS: 645.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.