Demo Philips DVP2850 5009f6eccdec1eedf1f79f93181c7fbd2d5d5238

Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Philips DVP2850: DVD-speler De Philips DVP2850 is jouw droomspeler met levensechte beeldkwaliteiten en de mogelijkheid om bijna elk soort disc af te spelen. Dankzij de ondersteuning voor DivX kan je gewoon op de bank genieten van DivX-gecodeerde video’s en films van internet, waaronder aangeschafte Hollywood-films. Deze Philips DVP2850 is voorzien van 12-bits/108-MHz videoverwerking voor scherpe en natuurlijke afbeeldingen. Ook kan je met de DVD-speler je scherm aanpassen, wat je ook kijkt en op welke tv dan ook, met de functie voor aanpassing aan het scherm wordt het hele scherm gevuld met het beeld. En Smart Picture biedt de optimale beeldinstellingen voor kleur, verzadiging, contrast, helderheid, scherpte enz. om zo je algehele kijkervaring te verbeteren. Met deze Philips DVD-speler DVP2850 geniet je nog intenser van films en muziek. DVD-speler DivX Ultra ProReader-station USB 2.0 Frequentiebereik: 30 – 20.000 Hz   Dolby Digital USB Media Link Smart Picture Gewicht: 0,9 kg Afmetingen ( B x H x D ) : 27 x 21 x 3,3 cm   ProReader-station De Philips DVP2850 is voorzien van ProReader-station. Met behulp van een geavanceerde technologie zet ProReader Drive zwakke analoge signalen om in krachtige digitale signalen en haalt daarbij informatie op die ook het afspelen van minder goede discs vlekkeloos laat verlopen. Met ProReader Drive geniet je zorgeloos van films en video’s. Zelfs oude discs vol krasjes en vegen worden van begin tot eind afgespeeld zonder teken van beschadiging. DivX Ultra Certified Deze Philips DVP2850 ondersteund DivX Ultra Certified. De DivX-media-indeling is een op MPEG-4 gebaseerde compressietechnologie voor video waarmee je grote bestanden, zoals films, trailers en muziekvideo’s, op media als CD-R/RW en beschrijfbare DVD’s kunt opslaan en kunt afspelen op je DivX Ultra Certified Philips Blu-ray- of DVD-speler. DivX Ultra combineert DivX-weergave met super functies zoals meerdere audiotalen, geïntegreerde ondertiteling, meerdere tracks en menu’s in één handige bestandsindeling.
J-Services.nl Demo Philips DVP2850 5009f6eccdec1eedf1f79f93181c7fbd2d5d5238
Demo Philips DVP2850
PRIJS: 35.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.