Demo Samsung QE55Q7F 5843a3a30f4fd777f1fb6abf3d62f1dc97c99c67

Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Samsung QE55Q7FAMLXXN: 55″ intens kijkplezier Met deze stijlvolle Samsung QE55Q7FAMLXXN haal jij een prachtig 55 inch QLED beeldscherm in huis. Het beeldscherm is uitgerust met veel moderne technologieën om jou het beste van het beste te tonen. Deze QLED TV geeft een perfect beeld dankzij de nieuwe Quantum Dot technologie. Samsung heeft QLED ontwikkeld en bestaat uit drie pijlers: Q PICTURE, Q STYLE en Q SMART. Deze pijlers geven aan elke film en elke serie een prachtige kijkervaring. De QE55Q7CAMLXXN is een Smart TV met een handige One Remote Control, je hebt één afstandbediening voor al jouw apparatuur. De QE55Q7 staat stijlvol in elk interieur dankzij de Invisible Cable. Geniet elke keer weer van een opgeruimde aanblik in jouw woonkamer! QLED 55″ (138 cm) PQI 3100 Invisable Cable Smart Hub One Remote Control Ingebouwde wifi Precision Black Pro   1500 nits Supreme Motion Energieklasse B Quad Core Processor Aansluitingen: 4x HDMI, 3x USB, CI+ Gewicht incl. voet: 21,2 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 122,5 x 78,9 x 30,4 cm Uitleg van Samsung termen Samsung   Q PICTURE De Samsung 55Q7F beschikt over Q PICTURE, en dit omvat de volgende punten: Q Color: 100% kleurvolume voor een perfecte weergave van alle kleuren, Q Contrast: een verbeterd contrast dankzij een anti-reflecterende laag, Q HDR: een piekhelderheid van 1500 tot 2000 nits en Q Viewing Angle: je hebt altijd de beste beeldkwaliteit ongeacht waar je zit. Q STYLE Bij de Samsung QE55Q7CAMLXXN hoort geen wirwar van draden. Al je randapparatuur sluit je aan op de One Connect Box en je bergt de box op in de kast. Eén enkele transparante kabel verbindt de One Connect Box met de TV. Optioneel is de NO GAPP Wall-Mount aan te schaffen waarmee je de TV zo ophangt dat er geen ruimte meer is tussen de muur en TV.   Samsung   Q SMART De Smart Hub van Samsung is het vaste toegangspunt voor live TV, apps en games. Zodra jij de 55Q7FAM aan zet is jouw favoriete content beschikbaar. Naast deze content kun je ook met de Smart View app content vanaf je smartphone streamen. Dankzij de One Control Remote heb je één afstandsbediening voor al jouw apparatuur. Intense tinten Zwart is pas echt zwart zonder licht. Op de Samsung QE55Q7CAM wordt die perfectie dicht benaderd door Precision Black Pro en een speciale schermcoating geïnspireerd op het oog van de mot. Precision Black dimt de LED’s van de donkere delen en zet zo het zwart extra in de verf. Zo wordt het contrast verbetert en krijgt de scène veel meer diepte!
J-Services.nl Demo Samsung QE55Q7F 5843a3a30f4fd777f1fb6abf3d62f1dc97c99c67
Demo Samsung QE55Q7F
PRIJS: 2295.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.