Demo Sony HTRT3 ba235bafb9838332575bd273656ea12aae8e5c9f

Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Sony HTRT3: Home Theatre-systeem met Bluetooth Toe aan een totale ervaring met films? De Sony HTRT3 tovert de magie van films direct jouw woonkamer in met de 5.1-kanaals Surround Sound. Met deze complete thuisbioscoop-set haal je in één klap een soundbar, subwoofer en twee achterspeakers in huis. Jouw muziek verspreid zich perfect door de kamer zodra je verbonden bent met via Bluetooth of NFC.Het aansluiten van de HTRT3 is net zo eenvoudig! Je sluit de kabels aan op de Subwoofer waarna er slechts één kabel naar de TV loopt. De Sony HTRT3 zorgt voor de perfecte bioscoopervaring! Thuisbioscoop Vermogen totaal: 600 W Bluetooth 5.1 kanaals ClearAudio+ S-Master-versterker   NFC One-Touch Aansluitingen: 1x HDMI, 1x USB Gewicht soundbar: 2,1 kg Gewicht subwoofer: 7,8 kg Afmetingen soundbar (B x H x D): 90 x 5,2 x 7 cm Afmetingen subwoofer (B x H x D): 19 x 39,2 x 31,5 cm   Complete thuisbioscoop De Sony HTRT3 laat jou helemaal opgaan in de films met echt 5.1-kanaals Surround Sound. De perfecte samenwerking tussen de achterspeakers en een externe subwoofer met de soundbar zorgt voor perfect Surround Sound van bioscoopkwaliteit. Je zit ook altijd op de juiste plek, want de soundbar, subwoofer en achterspeakers creëren een authentieke Surround Sound. Jij zit altijd middenin de actie! Direct afspelen Met de handige Bluetooth mogelijkheid verbind jij jouw smartphone heel eenvoudig. Je streamt jouw lievelingsmuziek via de soundbar. En je kunt gelijk beginnen wanneer je een One-touch connectie maakt via NFC (Near Field Communication).     Eenvoudig aansluiten Al deze speakers aansluiten moeilijk? Welnee! Je sluit eenvoudig alles aan via de verbindingen met kleurcoderingen en je geniet van het echte 5.1-kanaals Surround Sound! Alle kabels lopen naar de subwoofer waardoor alles netje blijft en je slechts één kabel naar de TV hebt lopen.
J-Services.nl Demo Sony HTRT3 ba235bafb9838332575bd273656ea12aae8e5c9f
Demo Sony HT-RT3
PRIJS: 235.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.