DJI Spark drone Blauw PRE ORDER SPARKBLUE

De DJI Spark is de kleinste drone uit de DJI familie, en is met zijn 300 gram en 17cm doorsnede zeer compact en makkelijk mee te nemen. Maar ondanks dit formaat is het DJI toch gelukt de Spark vol te stoppen met intelligente functies en een hoge kwaliteit camera.
De DJI Spark beschikt over een 1/2.3″ sensor. Dankzij deze chip is het mogelijk om 12 megapixel foto's en Full HD (1080P) videobeelden te schieten. De sensor is een stuk groter dan de chip in de gemiddelde smartphone, waardoor deze nog lichtgevoeliger is en een hogere kleurnauwkeurigheid heeft. De lens van de DJI Spark heeft een beeldhoek van 81,9° en een diafragma van f/2.6.
J-Services.nl DJI Spark drone Blauw PRE ORDER SPARKBLUE
DJI Spark drone - Blauw (PRE ORDER)
PRIJS: 0.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.