HP 14ax011nd 372526760

Met deze flexibele laptop waarmee je altijd verbonden blijft, schakel je moeiteloos van huiswerktaken naar een kijkmarathon met je favoriete programma’s. Met zijn draagbare ontwerp en krachtige wifi-antenne biedt deze de productiviteit en de functies die jij wilt, zonder de pc trager te maken.De nieuwste draadloze technologie- De verbeterde 802.11ac 2 x 2 wifi-antenne zorgt voor een sterkere, betrouwbaardere internetverbinding[1] dan voorheen, voor streamen zonder buffer, supersnelle downloads en naadloos surfen op internet.Office 365 Personal is inbegrepen- Met het inbegrepen abonnement voor één jaar beschik je over Microsoft Excel, Word, PowerPoint, OneNote en Access en met 1 TB OneDrive-storage kun je gemakkelijk bestanden opslaan in de cloud.Office 365 Personal is inbegrepen- Deze opvallend dunne, lichte laptop is niet bedoeld om stil te zitten. Hij reist met je mee en geeft je door zijn aparte kleur een unieke persoonlijke uitstraling.Uiterst draagbaar model- Met onbeperkte toegang tot muziek en exclusief materiaal voor klanten van HP hoef je niet zelf te zoeken, alles komt naar je toe.
J-Services.nl HP 14ax011nd 372526760
HP 14-ax011nd
PRIJS: 266.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.