LG 49UH850V 1830866

LG 49UH850V: 49″ Super Ultra HD Smart TV Met een 49″ IPS 4K Quantum-display is de LG 49UH850V er klaar voor om jou mee te nemen in een wereld vol realistische beelden.Dankzij de ingenieuze Quantum Dots worden alle kleurnuances levensecht weergegeven op het Super UHD scherm. De kleuren zijn voorzien van optimaal contrast door HDR Super en ULTRA Luminance, zwart is zwarter en accenten springen uit het beeld! En met de kijkhoek van 178° zijn alle scènes vanuit iedere hoek perfect te zien.Verbind jouw smartphone met de 49UH850V en bekijk al jouw mobiele content én apps op dit fantastische scherm.En dankzij het luxe audiosysteem ontwikkeld door Harman Kardon heb je nog nooit zo’n geweldig tv-geluid gehoord! Super UHD LED tv 49″ (125cm) Smart TV Ingebouwde wifi Geluid door Harman Kardon HDR Super Passief 3D (incl. 2 3D-brillen) Dolby Vision IPS 4K Quantum-display ULTRA Luminance   ColorPrime Plus Billion Rich Colors Miracast Magic Mobile Connection Magic Motion Remote Control 3x HDMI, 3x USB Gewicht incl. voet: 20kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 119,7 x 77,5 x 16,2 cm Uitleg van LG termen   Super Ultra Quantum-display De miljarden Quantum Dots in de LG 49UH850V bezorgen jou een intense kleurervaring. Deze nano-kristallen stralen individueel rood, groen of blauw licht uit om op die manier een ontzettend groot kleurbereik te tonen! Met de Super Ultra HD resolutie wordt alles haarscherp weergegeven. En met ColorPrime Plus is het kleurbereik uitgebreid voor levendige beelden. Alles bij elkaar maakt het Super UHD scherm dus ongelofelijk realistisch! Middenin de scène Door de samenwerking van HDR Super en Dolby Vision worden de beelden vol helderheid en contrast nauwkeurig getoond. Dolby Vision is een technologie die helderder en scherpere beelden biedt dankzij een beter contrast en opvallend betere kleuren. HDR Super maakt het daarna mogelijk om al deze beelden haarscherp te vertonen op het Super UHD scherm van de 49UH850V.     Superhoog contrast Door de 49UH850V te voorzien van ULTRA Luminance worden de grenzen tussen licht en donker goed waarneembaar. De donkere delen worden gedimd en de energie die daarmee wordt bespaard wordt naar de lichtere delen gestuurd om het contrast te verbeteren. Deze Smart TV bezit daarmee het vermogen om zwarte delen zuiver weer te geven en daarnaast de beelden scherper en helderder weer te geven. Praktische Smart TV De WebOS omgeving van LG is op de 49UH850V geüpdatet naar de 3.0 versie. Daarmee brengt deze Smart TV gebruiksgemak en plezier naar een hoger amusementsniveau. Samen met de Magic Motion Remote navigeer jij razendsnel door de overzichtelijke balk om direct die ene film te bekijken die al een tijdje in jouw favorieten staat. En dankzij Magic Mobile Connection is het mogelijk om meerdere smartphones tegelijkertijd te verbinden met deze LG tv om zo alle foto’s te bekijken van laatst.
J-Services.nl LG 49UH850V 1830866
LG 49UH850V
PRIJS: 799.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.