Sony KD49XE7000 1839281

Sony KD-49XE7000: 49″ heldere kleuren De Sony KD-49XE7000 Zorgt ervoor dat jij altijd kunt genieten van heldere kleuren en scherpe details. Dankzij de 4K resolutie worden alle beelden 4 keer scherper weergegeven dan bij conventionele TV’s. Vanuit welke hoek je ook kijkt, je bent altijd verzekerd van een hoge beeldkwaliteit. De KD-49XE7000 neemt jou mee naar een wereld vol entertainment en binnen een mum van tijd kijk jij naar jouw favoriete films en series in prachtige kwaliteit. Geniet van ongekend detail en duidelijke, heldere kleuren. Een aantal inovatieve technologiën zorgen ervoor dat het contrast tussen licht en donker groter is en daardoor kun je veel meer details onderscheiden. Ga lekker op de bank zitten en laat je overspoelen door prachtige beelden. 4K Ultra HD 49″ (124 cm) Quad-Core processor Energieklasse A Smart TV Ingebouwde wifi HDR   4K X-Reality Pro Motionflow XR Dynamic Contrast Enhancer Voice Remote Aansluitingen: 3x HDMI, 3x USB, CI+ Afmetingen incl. voet (B x H x D): 110,2 x 69,4 x 25,2 cm Uitleg van Sony termen   Triluminos panel De beelden op de KD-49XE7000 zijn verbazingwekkend natuurlijk dankzij het Triluminos panel. De Triluminos technologie zorgt ervoor dat er een breder palet aan kleuren wordt bereikt. Ook moeilijk weer te geven kleuren zoals groen, blauw en rood worden levensecht weergegeven en zorgen zo voor een intense kijkervaring 4K resolutie Deze Sony KD-49XE7000 heeft 4K Ultra HD resolutie. Dit houdt in dat de resolutie vier kier zo hoog is als bij Full HD, en dit resulteert in prachtige beelden met heldere kleuren. Ook het verschil tussen licht en donker wordt duidelijker weergegeven en dankzij dit grote contrast zie je enorm veel details. De beelden zijn duidelijker en de afzonderlijke scènes gaan vloeiend in elkaar over.     Motionflow XR De KD-49XE7000 beschikt over de motionflow technologie, en dit houdt in dat er extra frames worden gemaakt en deze worden tussen de originele beelden geplaatst. Zelfs snelle scènes zoals een sportwedstrijd of een actiefilm kun je nu kijken zonder ruis of haperingen. Het enige wat jij ziet zijn prachtige beelden met heldere kleuren. Smart TV De Sony KD-49XE7000 is een Smart TV en daardoor ben jij verzekerd van een groot aanbod aan entertainment. Je schakelt snel en makkelijk door de apps, films en series en binnen een mum van tijd heb jij jouw favoriete sites gevonden. Ook kun je makkelijk zoeken door middel van de Voice Remote en in een handomdraai kijk jij naar jouw serie!
J-Services.nl Sony KD49XE7000 1839281
Sony KD-49XE7000
PRIJS: 899.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.