Sony KD55XE7096 372523897

Met de Sony KD-55XE7096 heeft u altijd een schitterende beeldkwaliteit met zeer veel details dankzij 4K-HDR. De combinatie van 4K, UHD en HDR zal de getoonde beelden meer kleur, detail en contrast geven met een veel grotere helderheid dan andere video-indelingen. Hierdoor ervaart u levensechte beelden met superieure lichte gedeelten en zeer verfijnde details. De KD-55XE7096 is tevens voorzien van 4K X-Reality PRO waardoor beelden realtime worden geanalyseerd en verfijnd voor een opmerkelijke helderheid. U bent zeer snel online met de speciale YouTubeTM-knop. Hierdoor kunt u direct naar YouTubeTM om te genieten van al uw favoriete videos. Deze Sony TV heeft een zeer aantrekkelijk design met een slank frame, waardoor er een strakke look ontstaat en de aandacht volledig op het scherm wordt gelegd. Naast de levensechte kijkervaring wordt ook het geluid zeer realistisch dankzij ClearAudio+. Het TV-geluid wordt perfect afgestemd zodat u een overweldigende geluidservaring heeft en het lijkt alsof het geluid uit iedere hoek komt. Muziek, dialogen en surround-effecten zullen meer helderheid en contrast hebben, zodat het geluid volledig aansluit bij de beelden. De Sony KD-55XE7096 is voorzien van Motionflow XR 400Hz.
J-Services.nl Sony KD55XE7096 372523897
Sony KD-55XE7096
PRIJS: 999.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.