Sony KD65A1 1835703

Sony KD-65A1: 65″ intense beeldkwaliteit Met de Sony KD-65A1 ontdek je steeds weer nieuwe ervaringen qua beeldkwaliteit. Deze OLED TV geeft detail weer zoals je nog nooit gezien hebt. Met meer dan 8 miljoen zelfverlichtende, afzonderlijk gereguleerde OLED-pixels ervaar je diepe zwarte tinten, ongelooflijk contrast en levensechte kleuren. Deze superslanke Smart TV integreert naadloos in elk interieur in elke woonkamer. Je kunt snel schakelen tussen het aangeboden entertainment dankzij Voice Search, je hoeft alleen maar te zeggen wat je wilt zien en de Sony KD-65A1 zorgt ervoor. Ga lekker zitten en laat je meenemen naar een wereld van perfecte kleuren en hoogwaardige beeldkwaliteit. OLED 65″ (164 cm) OLED 20 W Sound Voice Search Smart TV Ingebouwde wifi 4K HDR TRILUMINOS   Live Colour-technologie Motionflow XR Dynamische contrastverbetering Bluetooth Aansluitingen: 4x HDMI, 3x USB, CI+ Gewicht incl. voet: 36,2 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 145,1 x 83,2 x 33,9 cm Uitleg van Sony termen   OLED De Sony KD-A1 is een OLED TV. Dit houdt in dat miljoenen zelfverlichtende OLED-pixels individueel kunnen worden geactiveerd. Omdat elke pixel individueel oplicht, zie je nauwkeurige details, meer kleur en schaduw in elke scène. Zelfs bij snelbewegende scènes is er geen ruis, dus je ziet alles met perfecte helderheid. 4K HDR Processor X Extreme Object-based HDR in combinatie met de Super Bit Mapping 4K HDR technologie biedt de nieuwe 4K HDR Processor X1 meer diepte, structuur en natuurlijke kleuren. Je ziet pure kleuren met een hoger helderheidniveau voor bijzonder levensechte beelden.     4K High Dynamic Range De KD-65A1 beschikt over 4K HDR. Dit betekend dat elk beeld 4 x wordt verbeterd en opgeschaald naar perfecte helderheid en kleuren. Er wordt meer contrast weergegeven tussen donker en licht en daardoor zie je meer details. De beelden zijn zo levensecht dat jij je in jouw favoriete film waant. Er gaat een wereld aan entertainment voor je open met de KD 65A1. Je kunt nu snel schakelen tussen de verschillende content dankzij Voice Search. Zeg gewoon waarnaar je op zoek bent en de TV vind het voor je. Binnen een mum van tijd kijk jij naar jouw serie of speel je je favoriete Game. Dankzij de overzichtelijke contentbalk heb je alles binnen handbereik.
J-Services.nl Sony KD65A1 1835703
Sony KD-65A1
PRIJS: 4999.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.