Sony KDL32WE610 1835725

Sony KDL-32WE610: 32″ Smart TV De Sony KDL-32WE610 beschikt over een aantal innovatieve technologiën om jou een waarheidsgetrouw beeld te geven. Zo beschikt de KDL-352WE610bijvoorbeeld over de Triluminos technologie die zorgt voor spetterende kleuren en MotionFlow XR geeft jou prachtig vloeiend bewegend beeld zonder ruis. Deze Smart TV verbind jou makkelijk en snel met het internet om naar je favoriete sites te surfen en te schakelen tussen de verschillende content. Full HD HDR 32″ (80 cm) Smart TV Energieklasse A MotionFlow XR   X-Reality Pro Aansluitingen: 2x HDMI, USB, CI+ Gewicht incl. voet: 5,8 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 73,1 x 44,2 x 7 cm Uitleg van Sony termen   X-Reality Pro De Sony WE6 beschikt over X-Reality Pro. Dit houdt in dat elke pixel opgeschaald wordt naar ongekende helderheid. Frames worden afzonderlijk geanalyseerd en vergeleken met de speciale beeldendatabase van Sony voor verfijnde beelden met veel minder ruis. Je ziet veel meer details en een ongekende helderheid. HDR Deze Sony KDL- WE610 heeft HDR. Dit betekent onder andere dat er meerdere beelden over elkaar heen worden gelegd waardoor het verschil tussen lichte en donkere delen groter wordt. Je ziet meer contrast en de kleuren zijn helder.     Triluminos Op de Sony KDL-WE61 kijk je jouw favoriete films en series met prachtige kleuren dankzij de Triluminos technologie. Er wordt een breder palet aan aan kleuren bereikt, ook de moeilijk te bereiken kleuren zoals bepaalde roodtinten. Door verzadiging van deze tinten tegen te gaan blijven de kleuren helderder en intenser. MotionFlow Door de MotionFlow technologie ben jij verzekerd van vloeiende beelden op de Sony WE6. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat er extra frames tussen de originele beelden worden gevoegd. Hierdoor worden zelfs snel bewegende beelden van een actiefilm of de Formule 1 soepel en scherp weergegeven zonder ruis!
J-Services.nl Sony KDL32WE610 1835725
Sony KDL-32WE610
PRIJS: 379.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.