Spectral Spray Foam 354955

Spectral Spray ZU1079: schuimreiniger met microvezeldoek Deze speciale Spectral Spray is de ideale reiniger voor het schoonmaken van LED-, LCD-, Plasma en computerschermen. Je reinigt je tv- of computerscherm eenvoudig zonder strepen achter te laten. De Spectral Spray is de absolute nummer 1 wanneer het gaat om streeploos reinigen van elk glazen oppervlak of metaaldelen. Hierdoor is de spray geschikt voor het schoonmaken van elke flatscreen. Snelle en streeploze reiniging Dankzij het zachte speciale schuim en de zorgzame formule is dit de ideale reiniger voor je kostbare televisie.Deze milde schuimreiniger is ook geschikt voor glas, metal en gelakte gladde oppervlakken.
J-Services.nl Spectral Spray Foam 354955
Spectral Spray Foam
PRIJS: 22.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.