Tomtom Start 42 WestEuropa incl. gratis Case 372522157

De TomTom START 42 West Europa biedt eenvoudige, betrouwbare navigatie en gratis Lifetime Map-updates. De Start 42 West Europa beschikt over een helder 4,3 (11 cm) touchscreen voor een duidelijke weergave van uw route. Verder is dit navigatiesysteem voorzien van 8GB intern geheugen en een SD-sleuf voor een microSD-kaart. Met Lifetime Maps kunt u gedurende de levensduur van het systeem de nieuwste kaarten met veranderingen in het wegennet en aangepaste maximumsnelheden downloaden via uw pc. U kunt eenvoudig bestemmingen vinden met het zoekmenu of door een punt op de kaart aan te raken. Geavanceerde rijstrookaanwijzingen helpen u voor te bereiden op afritten en kruisingen door u duidelijk de juiste rijstrook voor u geplande route te tonen. De TomTom Start 42 West Europa wordt geleverd inclusief een opberghoesje, een eenvoudig draaibare houder, een USB-kabel en een auto-oplader.
J-Services.nl Tomtom Start 42 WestEuropa incl. gratis Case 372522157
Tomtom Start 42 West-Europa (incl. gratis Case)
PRIJS: 115.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.