Vogels Sound 5313B zwart 1838818

Vogels Sound 4301 Black Floor Stand Play 1: Voor een geluidservaring op niveau Met deze Black Floor Stand voor jouw Sonos Play 1 haal jij het beste uit jouw luidspreker. De standaard biedt jou de flexibiliteit om voor jou de beste luisterpositie te creëren. Omdat de vloerstandaard 82 cm hoog is, plaats jij je speaker gemakkelijk op oorhoogte en geniet jij volop van jouw audio. De Vogels Sound 4301 Black Floor Stand Play 1 is ook qua kleur af te stemmen op jouw Sonos Play 1, de standaard is tevens verkrijgbaar in het wit. Met deze Floor Stand met geïntegreerde verlengsnoer en voorgemonteerde luidsprekerinterface laat jij jouw Sonos speaker mooi opgaan in je interieur. Vloerstandaard Eenvoudige bevestiging Eenvoudige aansluiting Bevestigingsmateriaal inbegrepen   Alle kabels stijlvol ennetjes weggewerkt Kleur: Zwart Garantie: 5 jaar
J-Services.nl Vogels Sound 5313B zwart 1838818
Vogels Sound 5313B zwart
PRIJS: 89.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.