Clint Freya Bluetooth Grey 1824280

Clint Freya Bluetooth Grey: Voor een draadloze luister ervaring Met de Clint Freya Bluetooth speaker koppel jij jouw apparaat met favoriete nummers eenvoudig en met snelle draadloze verbinding. Je kunt met de ingebouwde Li-Lion Batterij tot zo’n 6 uur luisterplezier ervaren en bovendien jouw mobiele telefoon opladen (tot 500 mA). Vanwege het kleine formaat en ingebouwde batterij neem jij je speaker overal mee naartoe om van jouw muziek te genieten. De Freya speaker beschikt over een lijningang om portable audio-apparaten aan te sluiten en is bovendien in staat om draadloos te ‘pairen’ met een andere speaker, voor stereo geluid.   Bluetooth Speaker Vermogen: 100-240VAC (ingebouwde SMPS) Stroomverbruik: Max 12W (0,5W stand-by) SMSC DM870A7W volle toon mono speaker (Bass reflex) Klasse-D versterker met DSP Bluetooth Aux-In 3.5 mm stereo mini jack DC-in   USB Stereo ondersteuning (2 speakers vereist) AC/DC-adapter met multiplugs voor EU, UK, US 1x Stereo Line-in kabel, 3.5mm mini jack Ingebouwde Li-Ion Batterij Afmetingen: Diameter 100 mm, Hoogte 215 mm Gewicht: 1 kg
J-Services.nl Clint Freya Bluetooth Grey 1824280
Clint Freya Bluetooth Grey
PRIJS: 89.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.