Denon HEOS 3 HS1 Wit 1839938

Denon HEOS 3 HS1: Draadloze speaker Wifi Deze witte Denon HEOS 3 HS1 draadloze speaker is de ideale combinatie tussen geweldig geluid en mooi design. Deze speaker heeft een handig handvat, is niet te groot maar geeft een weergaloos geluid. Deze luidspreker is geschikt voor kleine tot medium grote ruimtes, zoals slaapkamers, kantoren of keukens. Deze Denon Heos variant is volledig draagbaar. Ideaal! NIEUW: Hoge resolutie audio afspeelmogelijkheid Wireless audiostreaming via WiFi Zowel horizontale als verticale plaatsing mogelijk Speciaal ontworpen full-range woofers Hoogefficiente tweekanaals digitale vermogensversterking Analoge lijn ingang   USB aansluiting 2 versterkerskanalen RJ-45 LAN poort AC adapter meegeleverd Gewicht: 1,9 kg Afmeting: 12,8 x 27,5 x 15,6 cm (horizontaal)     Multiroom en draadloos De Denon HEOS 3 HS1 wit is een draagbare speaker met een sensationeel geluid. Je kunt moeiteloos, in iedere kamer van je huis, luisteren naar je favoriete nummers via Bluetooth en WiFi audiostreaming. Elke ruimte kan zijn eigen HEOS geluid hebben. Of groepeer meerdere speakers om het huis te vullen met hetzelfde nummer. Multi-room betekent meerdere mogelijkheden. Muziek streamen Met deze HEOS 3 kun je kiezen uit populaire streamingdiensten als Spotify, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Deezer, Napster, Mooi:Mix en nog veel meer. Je hebt zo gezegd alle mogelijkheden die je nodig hebt en alle toegang die je wilt. Je kunt niet alleen muziek streamen met deze luidspreker, je kunt uiteraard ook genieten van alle nummers die op je smartphone, tablet, USB-drives of NAS-drives hebt staan.     Luidsprekersysteem met dubbele full-range drivers De HEOS 3 heeft een prachtig geluid. De dubbele actieve full-range drivers hebben het complete audiobereik en worden ondersteund door geavanceerde DSP-verwerking voor een vloeiende, natuurlijke toonbalans. Deze draagbare speaker is voorzien van een 2-kanaals digitale klasse D-versterking voor hoge efficiëntie, de laagste vervorming en het breedste dynamisch bereik. De witte Denon HEOS3 HS1 als stereo Wil je ook genieten van het streamen van muziek uit de cloud met behulp van deze intuïtieve HEOS 3 HS1 speaker en dan het liefst stereo? Voor het ultieme stereogeluid bestel je 2 HEOS 3 (HS1) luidsprekers en stelt ze zo in dat ze samenwerken als een stereokoppel (1 als de linker luidspreker en 1 als de rechter luidspreker).
J-Services.nl Denon HEOS 3 HS1 Wit 1839938
Denon HEOS 3 HS1 Wit
PRIJS: 199.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.