Inventum GF252HL rvszwart 372511169

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse met 2,5 liter inhoud is voorzien van twee handige draaiknoppen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de uitschakeltimer in. De friteuse wordt geleverd met een handig frituurmandverdeler. Daarnaast is de friteuse gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden.
- 2,5 liter inhoud
- voor 800 gram friet
- instelbare timer tot 60 minuten
J-Services.nl Inventum GF252HL rvszwart 372511169
Inventum GF252HL rvs/zwart
PRIJS: 59.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.