Spectral QX203KG 354976

Spectral Floor QX203-KG: design televisie standaard! Deze tv-standaard van Spectral Floor biedt de ideale oplossing voor wanneer er weinig tot geen ruimte is voor grote tv meubels. Perfect dus voor bijvoorbeeld de slaapkamer, vergaderruimte of hotelkamer. Dankzij de zwenkwielen is de QX203 KG tv stand flexibel verrijdbaar en de draaibare flatscreen adapter maakt tv kijken mogelijk vanuit elke gewenste kijkhoek. Geschikt voor elk schermformaat De Floor QX203 tv-stand van Spectral is de ideale flatscreenstand voor in elke kamer. De standaard is voorzien van een glazen voetplaat inclusief zwenkwielen, een aluminium buis met afneembaar kabelkanaal en een draaibare flatscreenadapter geschikt tot 30 kg schermgewicht met een maximale Vesa bevestigingsmaat van 400×400 mm.   Universele flatscreen-adapter (wandsteun) Met de universele flatscreen-adapter is het mogelijk om bijna elke lcd-, led- of plasma tv probleemloos op te hangen, in hoogte te verstellen, met één pinkbeweging te draaien en kantelbaar voor een perfecte kijkhoek. Niet te vergeten het kabelmanagement: een afneembare kabelgoot voor het opbergen van voldoende kabels.
J-Services.nl Spectral QX203KG 354976
Spectral QX203-KG
PRIJS: 279.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.